Take a fresh look at your lifestyle.

Rock şi teatru de Ziua Mondială de Prevenţie a Suicidului

0

sinucidere-spanzuratAlianța Română de Prevenție a Suicidului (ARPS) organizează joi, 10 septembrie 2015, ora 18.00, pe Scena Verde de pe lacul Iulius Mall, un spectacol la care vor participa trupe ale Academiei de Rock Cluj: Alt 5, Ares și The Minions.

De asemenea, cei prezenţi vor fi atraşiȋntr-un dialog interactiv cu actorii Ioana de Hillerin, Doru Cătănescu, Bogdan Dumitrescu și Lucian Pavel, ȋn cadrul unui spectacol de teatru de improvizaţie.

Evenimentul se desfăşoară ȋn cadrul proiectului „La un apel distanţă, de speranţă!”, finanţat de Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală 2021.

Partenerii evenimentului sunt Rock Academy Cluj, Complex Hotelier Univers T, Scena Verde,Iulius MallşiregizorulAlexandruMaftei. Sponsor: TerapiaSunPharm.

10 septembrieesteziuaȋn care AsociaţiaInternaţională de Prevenţie a Suicidului (IASP) şiOrganizaţiaMondială a Sănătăţii (WHO), ȋmpreunăcu organizaţiineguvernamenale din ȋntreagalume, organizeazăactivităţȋprin care săatragăatenţiaasupraunuifenomen care poate fi prevenit: sinuciderea.

ARPS este o organizaţie non-profitȋnfiinţată la Cluj-Napoca ȋn 2010, a cărei misiune este salvarea vieţii celor care nu sunt văzuţi, auziţi, ascultaţide cei din jurul lor. Prin intermediul serviciul gratuit şi confidenţial de consiliere telefonică 0800.801.200, voluntarii asociaţiei oferă consultanţă de specialitate celor aflaţi ȋn risc suicidar.

Pentru că iubim viaţa, anul acesta am ales ca ȋn 10 septembrie să ieşim ȋn comunitate şi să celebrăm ȋmpreunăacest dar nepreţuit. Vă aşteptăm alături de noi, la Scena Verde de pe lacul Iulius Mall.

Suicid 1080 x 1920 px

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata