Take a fresh look at your lifestyle.

România cere ajutorul NATO pentru a depăşi valul 4

0

E catastrofă în spitalele din România. Drumul până la un pat pe care sa te vindeci este lung şi plin de aşteptare. Din Bucureşti a început în disperare de cauză transferul bolnavilor către alte oraşe. Personalul medical nu mai are voie să-şi ia concediu. Am ajuns pe primul loc în Europa şi pe locul 3 în lume la decesele COVID.

România trece acum prin cea mai mare criză sanitară. Am decis să cerem ajutorul NATO pentru un medicament folosit în formele grave de COVID şi pentru concentratoare de oxigen.

„Este o transmitere comunitară extinsă riscurile în mod evident sunt pentru persoanele nevaccinate. E foarte puţin probabil să scapi de infecţie”, a declarat Alexandru Rafila.

„E insuportabil, nu ştiu cum vom găsi soluţii în continuare să-i ajutăm pe oameni. Este o catastrofă”, a declarat Amalia Hangiu, şef UPU Spitalul „Bagdasar Arseni”.

„De o săptămână n-am reuşit să mai transferăm nimic, n-au fost locuri”, a declarat Amalia Hangiu, şef UPU Spitalul „Bagdasar Arseni”.

Până acum, 9 pacienţi din Capitală cu necesar de oxigen au fost transferaţi la Târgovişte.

Cifrele dramatice nu îi conving pe oameni să se vaccineze. Doar 5,546,000 de români au schema completă de vaccinare, adică în jur de 34%.

Citește și … Situația pe secțiile de terapie intensivă COVID-19 din județul Cluj. Ce spune subprefectul Irina Munteanu

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata