Take a fresh look at your lifestyle.

România și-a desemnat reprezentantul permanent la ONU

0

simona-miculescu-onuMinistrul afacerilor externe Bogdan Aurescu salută numirea de către Secretarul general (SG) al ONU Ban Ki-moon a diplomatului român Simona Miculescu în calitate de reprezentant al SG ONU şi Director al Biroului Organizaţiei Națiunilor Unite de la Belgrad (UNOB).

Din această poziţie, ambasadorul Miculescu va conduce activitățile UNOB în sprijinul Misiunii ONU de Administrare Interimară în Kosovo (UNMIK) și activitățile regionale relevante pentru ONU și activitatea UNMIK.

„O felicit pe doamna ambasador Simona Miculescu pentru obţinerea acestei funcţii importante în cadrul sistemului ONU. România, prin Ministerul Afacerilor Externe, promovează activ diplomați în poziții de înaltă responsabilitate reușind să obțină cea mai înaltă poziție deținută de un diplomat român, în prezent, în cadrul sistemului ONU. Desemnarea ambasadorului Miculescu în această funcție reprezintă atât o apreciere evidentă a competenţei şi realizărilor obținute în timpul mandatului său la New York, cât şi o confirmare a activităţii desfăşurate de România în cadrul Organizației Națiunilor Unite”, a declarat ministrul Bogdan Aurescu.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata