Take a fresh look at your lifestyle.

Românii din Spania au participat la un eveniment dedicat lor

0

Uniunea Muncitorilor Români din Spania a adus România aproape de români în cadrul unui festival dedicat Zilei Femeii şi Zilei Mamei, adus în dar de Mărţişor pe 10 martie, care a avut loc în Torrejon de Ardoz, Madrid.

Uniunea Muncitorilor Români din Spania a desfăşurat, pe data de 10 martie 2019, un festival dedicat Zilei Femeii şi Zilei Mamei, care a avut loc în Recinto Ferial din Torrejon de Ardoz (provincia Madrid), programat între orele 12:00 şi 22:00.

Pe o vreme deosebit de frumoasă şi călduroasă, românii din Spania s-au adunat în număr foarte mare pentru a sărbători împreună în cadrul unui festival extraordinar dedicat Zilei Femeii şi Zilei Mamei, adus în dar de Mărţişor. Artiştii invitaţi au încântat publicul cu piesele care le alină dorul de ţară, de casă şi de cei dragi. Artiştii invitaţi au fost: Adriana Antoni, Gelu Voicu şi Formaţia Bebe de la Alba. Un program special au pregătit şi artiştii, actori şi interpreţi de muzică, Radu Pietreanu şi Florin Petrescu, celebrii Costel şi Axinte de la Vacanţa Mare, mult apreciatul grup umoristic românesc.

La festivalul din Torrejon de Ardoz, românii din Spania au avut ocazia să participe la două tombole cu diverse premii, tombole organizate de dezvoltatorul imobiliar din România – Maurer Imobiliare – şi Mapfre (asigurări Spania).

Intrarea la acest eveniment a fost gratuită.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata