Take a fresh look at your lifestyle.

S-a dus vremea bună! Ce vești urâte au meteorologii pentru toată țara și cât durează

0

vremeAdministrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea începând de sâmbătă seara. Meteorologii spun că de sâmbătă, de la ora 18.00, până miercuri, la ora 18.00, vremea se răcește accentuat în întreaga țară, vom avea parte de precipitaţii mixte, intensifcări ale vântului și brumă.

În intervalul menţionat, vremea va deveni rece în toată ţara. La munte şi, trecător, în nordul şi centrul ţării, precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi mixte.

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de peste 55…65 km/h, iar pe crestele montane înalte vor fi rafale de peste 80…90 km/h.

În cursul nopţilor şi al dimineţilor, se va produce brumă, local în regiunile nordice şi centrale, precum şi în zona subcarpatică şi izolat în restul teritoriului.

În seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie, şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 aprilie, în sud-estul ţării va ploua, iar cantităţile de apă vor depaşi izolat 15 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

atentionare-meteo

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata