Take a fresh look at your lifestyle.

S-a terminat. Dan Petrescu a rupt contractul

0

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj. Pe site-ul propriu, campioana României a făcut anunțul oficial referitor la plecarea tehnicianului. Potrivit comunicatului, „Bursucul” a ajuns la un acord cu reprezentanții clubului feroviar pentru rezilierea amiabila a contractului sau.

După mai multe săptămâni în care a evitat să spună lucrurilor pe nume, Dan Petrescu s-a întors, luni, la Cluj, pentru a-și încheia socotelile cu clubul din cartierul Gruia. Cea mai mare problemă a ambelor părți era clauza de reziliere de 400.000 de euro pe care ar fi trebuit să o plătească antrenorul. În cele din urmă, cele două părți au căzut de acord ca în schimbul clauzei de reziliere Dan Petrescu să-și convingă noii angajatori să transfere unul sau mai mulți jucători de la CFR.

„Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul care ne-a adus al 4-lea titlul de campioană, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului! Familia CFR îi mulțumește pe această cale pentru toată munca depusă în acest sezon încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o dată ca munca, dăruirea sa și a întregului staff tehnic nu au fost în zadar:

79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinși pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final TITLUL DE CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI. Fără doar și poate, Dan Petrescu și-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experiența sa a reușit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja ca suntem cei mai buni din România și vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului European așa cum v-am obișnuit.

Împreună am scris o frumoasă pagină în istoria clubului nostru! Mister, îți urăm multă baftă în continuare în cariera de antrenor! Clujul va rămâne mereu casa ta!”, se arată în comunicatul clubului feroviar.

Ocupanta ultimului loc din prima ligă a Chinei, Guizhou Hengfeng este echipa pe care Dan Petrescu o va antrena în continuare. Asiaticii i-au pus pe masă un contract în valoare de 800.000 de euro anual, plus alte bonusuri de performanță.

sursa foto: digisport.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata