Take a fresh look at your lifestyle.

Salina Turda, veste bună pentru pensionari. Accesul se face GRATUIT!

0

salina-turda-1Vești bune pentru pensionarii din județul Cluj, dar nu numai. Aceștia vor putea face cure balneare sau vor putea vizita Salina Turda, o intrare pe lună, fără să plătească nimic. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al Salinei Turda.

Pensionarii care doresc să beneficieze de gratuitate la Salina Turda trebuie să știe că există un regulament ce trebuie respectat. Regulamentul poate fi citit mai jos.

„In baza hotararii nr. 10/2016 a Consiliului de Administratie, s-a stabilit vizitarea obiectivului Salina Turda in regim gratuit pentru turistii pensionari la limita de varsta.

Accesul turistilor pensionari la limita de varsta în Salina Turda este gratuit in fiecare a doua zi de miercuri a lunii, pentru vizite de agrement sau pentru cură balneară de o zi si se face in grup organizat sau individual, in timpul orarului stabilit. Intrarea gratuita se va face pe baza cuponului de pensie si a actului de identitate.

Pentru grupuri de minim 20 persoane se asigură ghid gratuit in conditiile unei rezervari prealabile si a numarului de ghizi disponibili la data respectiva.Atasam prezentului comunicat Regulamentul de vizitare pentru turistii pensionari care intra gratuit in Salina Turda.
Simona Maria Baciu.
Director general Turda Salina Durgau SA”, se arată în comunicatul Salinei Turda.

foto: Ananie Hiriscau

regulament-salina-turda-acces-gratuit-pensionari regulament-salina-turda-acces-gratuit-pensionari-1

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata