Take a fresh look at your lifestyle.

Samsung Galaxy S6 Edge, mai bun ca iPhone 6 la poze. Vezi DIFERENȚELE!

0

Samsung-Galaxy-S6-și-S6-edge-15-1170x644222Într-un nou test ,,pe orbeşte” realizat de cei de la PhoneArena a ieşit câştigător Galaxy S6 Edge în faţa iPhone 6, HTC One M9 şi Galaxy Note 4.

Într-o perioadă în care abilitatea de a realiza fotografii în orice condiţii este cel mai important criteriu de achiziţie pentru un nou smartphone pentru foarte mulţi internauţi, un astfel de test comparativ este incredibil de important. Nu de alta, dar foarte mulţi pasionaţi de gadgeturi au început să folosească în mod exclusiv smartphone-ul din dotare pentru a face fotografii în vacanţă, playtech.ro.

Cum s-a întâmplat deja de câteva ori în ultimii ani, cei de la PhoneArena au realizat de curând un nou test comparativ pentru stabilirea telefonul cu cea mai performantă cameră foto. De această dată, concurenţii au fost Samsung Galaxy Note 4, HTC One M9, Apple iPhone 6 şi Samsung Galaxy Edge. Rezultatele testului au fost stabilite prin vot de cititorii site-ului, fără ca aceştia să cunoască dispozitivul cu care au fost imortalizate respectivele cadre.

Câştigător detaşat la puncte a ieşit Galaxy S6 Edge cu 19.599 de voturi. În contextul în care poziţia a doua a fost ocupată cu 7.062 de voturi de Galaxy Note 4, putem spune fără emoţii că este foarte posibil ca la ora actuală S6 Edge să fie cea mai bună cameră foto cu funcţie de telefon. Locul trei în clasament a fost ocupat de HTC One M9 cu 4.956 de voturi, iar cu 4.909 voturi, iPhone 6 nu a mai avut loc pe podium.

Galaxy-s6-edge-vs-iphone-6-note-4_thumb123
Dacă aţi fi tentaţi să credeţi că rezultatele testului au fost măsluite, este suficient să aruncaţi o privire pe imaginile alăturate. În cazul în care nici acest aspect nu vă convinge, puteţi intra pe site-ul PhoneArena pentru a vedea o colecţia impresionantă de capturi side-by-side din acelaşi test.

După cum puteţi vedea cu ochiul liber, Galaxy S6 Edge s-a descurcat foarte bine în condiţii de lumină redusă, a surprins foarte multe detalii atât la distanţă cât şi în mod macro, iar competiţia nu a jucat în aceeaşi ligă.

s6_edge_camera-640x481_thumb1234

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata