Take a fresh look at your lifestyle.

Scos viu din cabina strivită de un TIR, un șofer clujean riscă să moară în spital după ce familia a refuzat să primească sânge

2

Scos viu din cabina strivită de un TIR, șoferul rănit în accidentul din localitatea clujeană Răscruci ar putea să moară în spital pentru că familia refuză transfuzia de sânge, fiind contrară religiei lor. Reamintim, vineri dimineața s-a produs un grav accident rutier în localitatea clujeană Răscruci. Șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În coliziune a fost implicat și un autoturism. În urma impactului, șoferul autoutilitarei a fost grav rănit.

Bărbatul de 39 de ani, din Ceanu Mare, județul Cluj, a fost preluat de echipajul medical SMURD după mai bine de o oră de la producerea accidentului din Răscruci, pentru că intervenția pentru descarcerarea lui a fost una extrem de dificilă.

Până la scoaterea lui dintre fiarele cabinei, bărbatul a primit asistență medicală de urgență. Mai multe imagini de la accident puteți vedea dând click AICI.

”A primit lichide și sedative intravenos, i s-a pus guler cervical, iar medicii au comunicat cu el în cea mai mare parte a timpului cât au durat stabilizarea autovehiculului, asigurarea accesului către victimă, decopertarea plafonului cabinei, îndepărtarea bordului care s-a deformat peste picioarele bărbatului și extragerea lui cu echipamentele speciale pentru a evita agravarea leziunilor suferite”, se arată în comunicatul ISU Cluj.

Șoferul a ajuns la spital în stare gravă, cu traumatisme multiple și viața îi va fi pusă în pericol dacă va ajunge în situația de a avea nevoie de sânge. Pentru că sunt de religie Martorii lui Iehova, membrii familiei șoferului nu și-au dat acordul pentru transfuzie.

Fără sânge, spun medicii, bărbatul s-ar putea să nu supraviețuiască.

„Conducătorul unui ansamblu de vehicule (tractor și semiremorcă) de 46 de ani, din municipiul Turda, care se deplasa pe DN1 C E576, din direcția Dej înspre Cluj-Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condițiile rutiere, pierzând controlul direcției de deplasare. A pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din Ceanu Mare, județul Cluj. Un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Sighetu-Marmației, care se deplasa în urma ansamblului de vehicule, pe același sens de mers, a intrat în coliziune cu acesta”, spun reprezentații Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și
2 Comentarii
  1. ion spune

    Daca soferul moare familia care a refuzat sa i se dea sange sa fie condamnata pentru omor!

  2. Oarecare spune

    Și tu că te ia gura pe dinainte ce meriți 😀

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata