Take a fresh look at your lifestyle.

Se apropie ziua magică a Nepoților de Crăciun

0

ndcEntuziasmul și nerăbdarea au cuprins echipa Nepoților de Crăciun. S-au pregătit și au așteptat ca totul să fie cât mai bine pus la punct pentru a reuși, cu ajutorul vostru, să strângă 2500 de pachete pentru bunicuții din centrele de zi. Astfel, nepoții vă lansează invitația de a fi alături de ei pentru a dona în data de 11 decembrie la VIVO! Cluj-Napoca (fostul Polus Center).

Odată ce veți fi prezenți la strângerea de donații, nu veți mai vrea să plecați acasă. Copiii, părinții și bunicii își pot face poze cu personaje din desene animate, cu Moș Crăciun și vor putea colinda,  admira spectacole de magie, vor putea  cânta și multe altele. Pe langă asta, fiecare donator va putea să își facă o poză pe care să o pună pe frigider, ca amintire.

nepoti-de-craciun

Să știți că programul începe la 13:00, iar pe scenă vor urca artiști ca Aldo Blaga & Tzika Sax, Ilinca Bacila, Vlad Gliga, Ioana Moldovan, magicianul Cristian Gună, Mimo Poetul de la Fantasmagia și mulți alții de la Art’s Cool.

Proiectul Nepoți de Crăciun (organizat de Asociația Magic People) a luat naștere în anul 2010, ediție în care organizatorii au strâns 100 de pachete pentru o parte din bunicuții din centrele de zi din Cluj-Napoca.  La cea de-a VII-a ediție aceștia doresc să strângă 2500 de pachete pentru bunicuții fără nepoți.

Ține minte, în data de 11 decembrie ești invitat și tu să fii nepot de Crăciun pentru un bunic fără nepoți!

Atât persoanele fizice cât și cele juridice pot dona direct accesând site-ul: http://nepotidecraciun.ro/doneaza/.

nepoti

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata