Take a fresh look at your lifestyle.

Secretarul de stat în M.E., Radu Szekely, în vizită la Cluj-Napoca, în cadrul Campaniei naționale de informare “Vaccinare și Testare pentru învățare! “

0

Miercuri, 21 aprilie 2021, Secretarul de stat în Ministerul Educației, Radu Szekely, va participa la un eveniment organizat de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în cadrul Campaniei naționale de informare “Vaccinare și Testare pentru învățare!”, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale, ai Direcției de Sănătate Publică Cluj, directori ai unităților de învățământ preuniversitar din județ, precum și reprezentanți ai elevilor, părinților și sindicatelor din învățământul preuniversitar clujean.

Având în vedere numărul restrâns al persoanelor care pot participa la un eveniment în spații închise, Inspectoratul Școlar Județean Cluj a transmis o invitație pentru conectarea online a tuturor directorilor unităților de învățământ preuniversitar din județ.

Evenimentul face parte din seria întâlnirilor naționale desfășurate la inițiativa Ministerului Educației, în luna aprilie 2021, în cadrul Campaniei “Vaccinare și testare pentru învățare!”, care are drept scop informarea elevilor, a cadrelor didactice și a părinților, cu privire la importanța și necesitatea diminuării efectelor pandemiei de Covid -19, prin vaccinarea voluntară a personalului din învățământ și testarea elevilor.

La întâlnirea, care va avea loc în Sala de conferințe de la Cluj-Arena, începând cu ora 13:30, vor fi prezenți: Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Irina Munteanu, subprefect al Instituției Prefectului județului Cluj, Mihai Moisescu-Goia, director executiv în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, Răzvan Cherecheș, director al Departamentului de Sănătate Publică din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca.

Programul secretarului de stat, Radu Szekely, va continua cu o întâlnire la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și vizite în unități de învățământ preuniversitar.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata