Take a fresh look at your lifestyle.

Secţii de votare Cluj: Peste 600.000 de clujeni sunt aşteptaţi la urne să-şi aleagă preşedintele. DETALII AICI!

0

sectie-de-votarePrefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, a participat la videoconferinţa susţinută de Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, privind stadiul pregătirilor pentru organizarea alegerilor prezidenţiale.

Spre informarea cetăţenilor, la nivelul judeţului Cluj au fost stabilite delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare, acestea fiind în număr de 654. La nivelul municipiului Cluj-Napoca vor funcţiona 181 de secţii de votare.

Conform datelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă la nivelul judeţului Cluj există nu număr de 603213 alegători înscrişi în listele electorale permanente.

Instituţia Prefectului-judeţul Cluj a înregistrat până la data de 26 septembrie 2014 un număr de 2066 solicitări din partea persoanelor care doresc să participe la procesul electoral în calitate de preşedinţi sau locţiitori ai birourilor electorale ale secţiilor de votare din judeţul Cluj, din care 757 solicitări pentru Municipiul Cluj-Napoca.

 

Informaţii suplimentare privind alegerea Preşedintelui României în anul 2014, delimitarea secţiilor de votare din judeţul Cluj, precum şi procedura de acreditare a reprezentanţilor mass-media şi a observatorilor interni, pot fi obţinute accesând site-ul Instituţiei Prefectului-Judeţul Cluj, www.prefecturacluj.ro la secţiunea „ALEGERI PENTRU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI”.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata