Take a fresh look at your lifestyle.

Șeful IPJ Cluj a premiat alți doi tineri pentru spirit civic. Ce au făcut ei

0

Azi, doi cetățeni, care au venit în sprijinul polițiștilor pentru soluționarea unor cazuri, au fost invitați la sediul instituției și au fost felicitați de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Nu este prima dată când șeful IPJ Cluj îi premiază pe cei care îi ajută pe polițiști în lupta cu infracționalitatea.

Celor doi tineri, din Cluj-Napoca, le-au fost acordate diplome de merit, care au fost înmânate în cadru festiv de către inspectorul șef al IPJ Cluj Adrian Ciprian Miron.

Traian Nicolau, invitat azi la sediul inspectoratului, și-a adus aportul în soluționarea unui caz de tâlhărie. Fapta s-a petrecut la data de 1 februarie, pe strada Vasile Goldiș, când un bărbat a fost deposedat prin violență de bunurile pe care le avea asupra sa. Bărbatul a identificat tinerii implicați în fapta de tâlhărie și i-a predat organelor abilitate, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore de către polițiști și arestați preventiv.

De asemenea, pentru modul în care a ales să acționeze, Bukovszki Szabolcs a fost invitat la sediul unității. Acesta a identificat un tânăr care, la data de 19 februarie, a sustras un laptop dintr-un autoturism parcat pe strada Tipografiei. Imediat după ce a constatat furtul, a întreprins activități pentru depistarea autorului faptei.

Scopul organizării unor astfel de momente este acela de promova spiritul civic și de a încuraja cetățenii să ia atitudine, să vină în sprijinul oamenilor legii, pentru o comunitate sigură.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata