Take a fresh look at your lifestyle.

Șeful Poliţiei Câmpia Turzii a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest

0

Dorel Fodorean, șeful Poliției Câmpia Turzii, a fost oprit de agenţii de la Rutieră pe strada Laminoriştilor. După legitimare, comisarul a fost pus să sufle în aparatul etilotest, însă a refuzat categoric. A fost, însă, de acord să meargă la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Chiar dacă sunt martori care spun că bărbatul mirosea a alcool în momentul în care a fost oprit de agenţii de la Rutieră, abia după ce vor veni rezultatele de la IML se va stabili cu exactitate dacă şeful Poliţiei Câmpia Turzii s-a urcat sau nu băut la volan.

CE SPUNE POLIȚIA DESPRE REFUZUL COMISARULUI FODOREAN DE A SUFLA IN ETILOTEST

„La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privința căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului. Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriștilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii. Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/inexistenței alcoolemiei în sânge. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal. Întrucât persoana în cauză are calitatea de polițist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata