Take a fresh look at your lifestyle.

Șeful S6 Poliție Rurală Florești, rănit grav în urma accidentului de pe Calea Florești, are nevoie de sânge. Iată cine este autorul accidentului!

0

Daniel Florea, șeful Secției 6 Poliție Rurală Florești, este bărbatul rănit cel mai grav în urma accidentului de pe Calea Florești, produs sâmbătă dimineață. Polițistul în vârstă de 44 de ani a suferit un traumatism toracic în urma căruia s-a declanșat o hemoragie internă, motiv pentru care medicii l-au operat de urgență. Celălalt șofer nevinovat a scăpat cu leziuni ușoare. Autorul accidentului rutier, tânărul de 20 de ani fără permis de conducere, din Bratca, județul Bihor, a suferit o ruptură de splină și a fost operat și el.

Indiferent de grupa sanguină, doritorii pot dona sânge pentru Daniel Florea. Daniel Florea se afla în autoturismul Volkswagen Caddy la momentul accidentului. Pompierii l-au găsit în afara autovehiculului.

Martorii l-au acoperit cu o pătură pe polițist, până la sosirea salvatorilor.

„Victima accidentului de azi dimineață, de pe Calea Florești, este Florea Daniel și se află internat la Chirurgie I. El are nevoie urgentă de sânge grupa A II Rh pozitiv. Se poate dona indiferent de grupa de sânge, începând cu ziua de luni, la Centrul de Transfuzii de pe strada Bălcescu nr. 18 ( între orele 7.30-13.30) cu specificația „pentru Florea Daniel” internat la Chirurgie I. Reamintesc că victima de 44 de ani a suferit un traumatism toracic cu sângerare internă în urma accidentului de sâmbătă dimineața, de pe Calea Florești)”, se arată într-o postare.

Cristian, tânărul de 20 de ani, fără permis de conducere, autorul accidentului, este cercetat penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Pe pagina sa de socializare, acesta apare în diferite ipostaze cu mașina pe care o conducea în dimineața accidentului. Se pare că nu ar fi prima dată când tânărul conduce, deși nu deține acest drept.

Vezi mai multe imagini și informații despre accident dând click AICI.

Citește și …
Am vorbit cu iubita tânărului care a provocat accidentul de sâmbătă. Câte vizite a făcut la Cluj fără permis de conducere

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata