Take a fresh look at your lifestyle.

Senator clujean, în lupta cu COVID-19: „Am donat zeci de mii de mănuși și combinezoane plătite din banii mei. Nu mă opresc aici”

0

Președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Vasile Lungu a donat Spitalului Clujana zeci de mii de mănuși și combinezoane. Liderul politic susține că nu se va opri aici cu donațiile, în perioada pandemiei, urmând ca de săptămâna viitoare să distribuie echipamente de protecție medicilor de familie din Cluj-Napoca. Întrebat cum s-au procurat echipamentele de protecție, senatorul Cristian Vasile Lungu a declarat: „Am donat zeci de mii de mănuși și combinezoane plătite din banii mei. Nu mă opresc aici. Toate materialele au fost plătite de către mine, cu bon fiscal. Au intrat greu în posesia mea, doar prin intermediari am reușit, la a patra mână. Echipamentele au fost importate din Italia”.

Într-o postare pe Facebook, liderul politic îi îndeamnă și pe alții să sprijine medicii în această perioadă dificilă.

Cristian Vasile Lungu – președinte PMP Cluj

M-am bucurat să fac azi o donație, constând în zeci de mii de mănuși și combinezoane, pentru Spitalul Clinic Municipal din Cluj-Napoca. Le sunt recunoscător medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine anul trecut când le-am fost pacient. Azi a venit momentul ca eu să am grijă de ei în eforturile supraomenești pe care le fac împotriva virusului chinezesc. Le mulțumesc medicilor și asistentelor care nu renunță la bătălia cu acest virus ucigaș!

E timpul acum să realizăm că în ultimii 30 de ani sistemul a răsplătit și aplaudat maneliștii sau lăutarii, iar nu geniile, medicii și profesorii. E timpul ca efortul adevăratelor valori să fie răsplătit și așezat în centrul societății în România!

Multă putere medicilor, asistentelor și tuturor eroilor din linia întâi! #ReușimÎmpreună

PS: Vă invit și pe dumneavoastră să susțineți asemenea cauze, mai ales că greul abia începe. Spun asta pt. că vârful pandemiei va fi undeva la final de aprilie, iar starea de urgență nu va fi ridicată mai devreme de luna iunie„, a scris Cristian Vasile Lungu pe pagina sa de Facebook.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata