Take a fresh look at your lifestyle.

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Cluj, pe DRUMUL MORȚII!

0

accident-rutierMoarte cumplită pentru o femeie de 58 de ani din județul Cluj, pe drumul morții. Aceasta a sfârșit între fiarele contorsionate ale autoturismului pe care l-a scăpat de sub control. Femeia a întrat pe contrasens în localitatea Copăceni, între Cluj-Napoca și Turda, a lovit un autoturism în plin, iar remorca atașată mașinii victimei a acroșat o altă mașină.

Tragedia dintre Cluj-Napoca și Turda putea fi evitată, spun oamenii legii, din primele informații, dacă femeia de 58 de ani conducea prudent.

Într-un moment de neatenție a scăpat autoturismul de sub control și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului dintre cele două, remorca tractată de mașina femeii vinovate de producerea accidentului s-a desprins și a lovit un alt autoturism.

Mașina în care se afla clujeanca s-a făcut un morman de fiare. Pompierii au lucrat mai bine de jumătate de oră pentru a scoate dintre fiarele contorsionate cadavrul femeii.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a petrecut la Copăceni.

„În jurul orei 18.30, o conducătoare auto care se deplasa pe direcția Cluj-Napoca – Turda, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contransens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

În urma impactului dintre cele doua autoturisme, remorca atașată autoturismului cu care se deplasa femeia s-a desprins și a acroșat un alt autovehicul care venea din sens opus”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Turda pentru necropsie. Legiștii urmează să afle dacă șoferița a suferit un infarct înainte de a pierde controlul asupra direcției de deplasare.

Clujeanca a fost singura care a decedat în gravul accident rutier.

Oamenii din zonă spun că des au loc astfel de accidente la Copăceni. Porțiunea de drum este dreaptă, iar șoferii calcă pedala de accelerație puternic. Localnicii din Copăceni spun că dacă s-ar monta parapeți despărțitori între benzile de circulație, multe persoane scăpa cu viață din accidentele rutiere.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata