Take a fresh look at your lifestyle.

Sfârşit cumplit pentru un elev! A murit în fosa septică a şcolii

1

smurdCaz şocant în localitatea vâlceană Alunu. Un copil de doar 14 ani a murit, vineri, după ce a căzut în fosa septică a şcolii. Anchetatorii caută vinovaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, copilul a ieşit în curtea şcolii şi a ridicat capacul din metal al fosei septice, care era goală, moment în care a alunecat în interiorul acesteia.

Vasile Pîrvu, a declarat că băiatul a vrut să le arate colegilor că este puternic, ridicând capacul fosei, moment în care a alunecat pe iarbă şi a căzut în cap, în fosa goală.

Inspectorul general al ISJ Vâlcea, Ion Gherghinaru, a declarat, la Antena 3, că ambele şcoli din localitate sunt modernizate şi dotate cu toate utilităţile. Acesta a subliniat că şcolile au toalete în interorul clădirii, nu în curtea şcolii.

Băiatul în vârstă de 14 ani era în ultimul an de gimnaziu, la şcoala din satul Colţeşti, comuna vâlceană Alunu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a fost informat cu privire la acest caz, urmând ca, dincolo de concluziile procurorilor şi ale poliţiştilor, la nivelul ISJ să se dispună măsurile care vor fi considerate necesare în urma incidentului.

Citește și
1 Comentariu
  1. Fose ecologice spune

    Daca scoala este dotata cu toate utilitatile, atunci de ce a mai fost nevoie de construirea unei fose septice in curte? Aceasta tragedie ar fi putut fi evitata foarte usor, daca s-ar fi respectat niste norme minime de siguranta.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata