Take a fresh look at your lifestyle.

SINUCIDERE: Directorul ENEL România s-a aruncat de pe sediul instituției

0

matteo_cassani-S-A-SINUCIS-ENELDirectorul General al ENEL România s-a aruncat de pe sediul instituției, joi dimineața. Cu gestul său, Matteo Cassani a șocat colegii și oamenii de afaceri.  Italianul avea 42 de ani.

Din primele informaţii reiese că Matteo Cassani nu ar fi lăsat niciun bilet de adio.

O salvare de la Serviciul de Ambulanţe Ilfov care se îndrepta către un alt caz a fost oprită de mai multe persoane la locul accidentului, a declarat managerul instituţiei Alis Grasu, citată de Agerpres.

Matteo Cassani a preluat postul de director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia din 2009.

La faţa locului au ajuns deja echipele de criminalişti, care efectuează măsurători şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a produs tragedia. Deşi toate datele indică o sinucidere, evenimentul este tratat pentru moment ca o moarte suspectă.

Poliţiştii vor audia persoane aflate în sediul ENEL în momentul sinuciderii lui Cassani, dar şi pe apropiaţii acestuia, pentru a încerca să stabilească ce l-ar fi putut determina să facă acest gest.

Oficialii Enel nu au oferit încă vreun comentariu precizând că vor emite în scurt timp un comunicat de presă.

Potrivit România Tv, mai mulţi şefi ENEL sunt implicaţi într-un dosar uriaş de corupţie, însă numele lui Matteo Cassani nu apare în anchetă, potrivit DNA.

Enel a avut probleme în scandalul facturilor „umflate” şi are două procese internaţionale cu statul român: unul legat de investiţii şi unul legat de recuperarea unor bani pe care statul crede că ar trebui să-i ia şi Enel încă nu i-a plătit.

Totodată, Enel se afă într-un proces de vânzare a tuturor activelor pe care le are în România şi ar vrea în jur de 1,8 mld de euro şi ar fi destul de multe presiuni de la nivelul grupului mare pentru lichidizarea activelor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata