Take a fresh look at your lifestyle.

SINUCIDERE în Florești. Un bărbat s-a înjunghiat în piept și în gât. Presupusul motiv

0

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Florești, s-a înjunghiat în piept și în gât. Presupusul motiv al sinuciderii ar fi despărțirea de soția sa. Luni dimineață, cei doi soți au semnat la notar actele de divorț. Câteva ore mai târziu, bărbatul a fost găsit inconștient în apartamentul de pe strada Stejarului din Florești.

Cei doi soți s-au prezentat luni dimineață la un notar, unde de comun acord au semnat actele de divorț, potrivit BZC.

Întoarsă acasă, la ora 12:55, în apartamentul său, femeia l-a găsit pe fostul soț prăbușit și în stare de inconștiență. Bărbatul încă prezenta semne vitale, astfel că pe strada Stejarului din Florești a fost trimisă o ambulanță.

Echipajul a început manevrele de resuscitare, dar clujeanul nu a putut fi ținut în viață și a fost declarat decesul acestuia.

MULTIPLE PLĂGI ÎNJUNGHIATE LA NIVELUL GÂTULUI ȘI TORACELUI

Sosiți pe strada Stejarului pentru efectuarea cercetării la fața locului, oamenii legii au numărat pe corpul bărbatului multiple plăgi înjunghiate la nivelul toracelui și gâtului.

„La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că într-o locuință din comuna Florești, un bărbat a fost găsit în stare de inconștiență, acesta prezentând plăgi la nivelul corpului, produse cu un corp tăietor-înțepător. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj al ambulanței, bărbatului fiindu-i aplicate manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Cadavrul persoanei a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, precizează Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din primele informații, toate ipotezele duc spre ideea sinuciderii.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Tot luni, în cartierul clujean Gheorgheni, o femeie și-a luat zilele prin aceeași metodă. Despre acest subiect puteți citi dând click AICI.

foto. arhivă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata