Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – FOTO/VIDEO – Situație de criză pe lacul de la Chinteni. Sute de pești morți au fost descoperiți

1

Situație de criză în localitatea clujeană Chinteni, unde sute de pești au ieșit la suprafață după ce au murit. Lucia Suciu, primarul comunei, a anunțat Comitetul pentru Situații de Urgență Cluj.

La fața locului sunt în aceste momente inspectori de mediu, dar și reprezentanți ai Comitetului pentru Situații de Urgență Cluj și evaluează situația.

UPDATE – 1 

Direcția Sanitar Veterinară Cluj și inspectori de la Garda de Mediu s-au deplasat la lacul din Chinteni. Primele concluzii ale verificărilor la fața locului arată că peștii au murit din cauza lipsei de oxigen. Cu toate acestea, inspectorii au prelevat probe de apă pentru a verifica dacă nu cumva moartea peștilor s-a datorat altor factori.

Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni, spune că lacul ar trebui curățat și amenajat, dar nu există fonduri deocamdată. Valoarea lucrărilor de amenajare a lacului s-ar ridica la 3 milioane de euro, mai spune Suciu.

Citește și
1 Comentariu
  1. Danny spune

    …daca se ocupa cineva sa faca niste copci pe timpul iernii, nu se intampla acest genocid…”bravo” Primariei Chinteni pentru daruirea si gospodarirea exemplara a acestui frumos lac 🙁

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata