Take a fresh look at your lifestyle.

ȘOCANT – Clujeancă și copilul ei de 5 ani, împușcați în Italia. Criminalul este chiar soțul femeii și tatăl copilului

0

Paula-Corduneanu1Caz șocant în Italia. O clujeancă a fost împușcată mortal de soțul ei. De furia monstrului cu chip de soț și tată nu a scăpat nici băiețelul de 5 ani. Copilul a fost executat cu un singur foc de armă. După ce i-a ucis pe cei doi, criminalul și-a luat viața împușcându-se. Paula Corduneanu era din Turda  și era căsătorită cu  italianul de care vroia să se despartă.

Crima a avut loc în Numana, o localitate de lângă Ancona, iar tânăra, pe numele ei Paula Corduneanu, avea doar 28 de ani.

Tot scandalul a început după ce aceasta ar fi vrut să-l părăsească pe soţul ei italian, care i-a dăruit şi un copil în urmă cu cinci ani. Orbit de furie, bărbatul nu a fost de acord cu divorţul dorit de soţia sa, iar miercuri la prânz a intrat peste ea în casă şi a împuşcat-o direct în piept, după care l-a ucis şi pe băieţelul de 5 ani, iar apoi s-a sinucis, anunţă Fatto Quotidiano.

După acest eveniment, prietenii Paulei Corduneanu au creat pe Facebook o pagină în memoria acesteia, acolo unde zeci de persoane i-au transmis condoleanţe.

Paula-Corduneanu2

Paula-Corduneanu

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata