Take a fresh look at your lifestyle.

ȘOCANT! Mamă omorâtă de fiul său, în Cluj-Napoca. Martor: Striga într-una că mama lui era diavolul

0

Polițiștii clujeni au fost chemați să intervină la un scandal care a avut loc la o familie, care locuiește pe strada Ady Endre din Cluj Napoca. De la scandal s-a ajuns la crimă.

Martorii susțin că un bărbat în vârstă de 52 de ani, bolnav de schizofrenie și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului.

”Striga într-una că mama lui era diavolul și a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost și tatăl criminalului, care are 84 de ani, și care a fost salvat de mascații de la SIAS Cluj. Au venit și au făcut repede liniște”, a declarat un martor, potrivit FoaiaTransilvană.ro.

Aurelian Mirel Toader, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, a precizat pentru publicația noastră: „Există o anchetă la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma omorului”.

Agresorul are ambele picioare amputate din  cauza unor probleme mai vechi de sănătate, fiind și în evidența Clinicii de Psihiatrie din Cluj Napoca, cu diagnosticul de schizofrenie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind transportat a Clinica de Psihiatrie unde a fost internat de urgență.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata