Take a fresh look at your lifestyle.

ȘOCANT – Tânără din județul Cluj, bătută cu biciul până la leșin pentru 20 de lei

0

biciCa în Evul Mediu. O tânără a fost biciuită de verişorul ei, în vârstă de 17 ani. Fata i-a cerut băiatului socoteală pentru 20 de lei, proveniţi dintr-o datorie pe care aceasta o avea la magazinul din satul Ciurila, locul unde băiatul vinde produse alimentare.

Când a venit să-şi achite datoria, tânăra a observat că i s-au cerut bani în plus. În încăierarea care a urmat, clienta a fost lovită cu un bici şi are, drept dovadă, răni şi vânătăi. Poliţia a deschis o anchetă.

Tânăra nu se aştepta să fie atacată chiar de verişorul său.
Dar în momentul în care a văzut că trebuie să restituie o sumă mai mare, i-a cerut socoteală. Numai că băiatul a pus mâna pe un bici şi a lovit-o în neştire.

Culmea e că şi tatăl băiatului, dar şi fratele lui l-au încurajat. Lovită fără milă cu biciul, fata a încercat să plece spre casă, dar după câţiva metri a leşinat.

Trecătorii, şocaţi de starea în care era, au stropit-o cu apă şi au chemat de urgenţă ambulanţa. În sat, oamenii comentează în fel şi chip incidentul.

„Striga în gura mare că o omoară. A leșinat fata mea, oamenii i-au dat cu apă și au adus-o acasă. Nu trebuia să-i mai dăm nimic. Am plătit datoria de 20 de lei”, spune mama fetei bătute, potrivit știrileprotv.ro.

Mama băiatului agresiv îşi apară copilul şi spune, la rândul ei, că tânăra ar fi cea care a greşit. Tânăra a ajuns la spital cu ambulanţa în stare de şoc, iar medicii i-au recomandat tratament pentru 6 zile de îngrijire la domiciliu.

Fata are şi un certificat medico-legal, şi-a luat un avocat şi vrea să-l dea în judecată pe verişorul ei. Totodată, va depune şi o plângere la poliţie.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata