Take a fresh look at your lifestyle.

ȘOCANT! Tânără violată de 7 bărbați! Victima a leșinat

1

violA crezut că moare! O tânără de 18 ani, din județul Vaslui, a fost violată pe un câmp de un grup de 7 bărbați. Fata, care era în orașul Vaslui, i-a rugat pe doi dintre violatori să o ducă acasă cu mașina, într-o localitate învecinată. Pe drum, cei doi au oprit și au chemat alți cinci prieteni. Toți cei șapte bărbați și-au bătut joc de tânără până când aceasta a leșinat.

După ce i-au dat drumul, fata a povestit totul părinţilor. Poliţiştii au reuşit în cele din urmă să-i prindă pe violatori.

Agresiunea a avut loc în urmă cu câteva zile, într-o localitate vasluiană. Fata i-a rugat pe doi dintre suspecţi să o ducă acasă cu maşina. Pe drum, aceştia au profitat de naivitatea ei.

După ce a fost violată în repetate rânduri, tânăra a fost lăsată să plece. Acasă, le-a povestit părinţilor ce s-a întîmplat, iar aceştia au sunat la 112, după care au dus-o la spital. Poliţiştii i-au reţinut pe şase dintre agresori la scurt timp, iar pe al şaptelea l-au prins aseară.

Toţi cei şapte suspecţi au fost duşi la Parchetul de pe Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă pentru viol şi lipsire de libertate.

Citește și
1 Comentariu
  1. marin spune

    Saracuta de ea !

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata