Take a fresh look at your lifestyle.

ȘOCANT – Un adolescent de 15 ani, din Cluj-Napoca, s-a sinucis într-un mod extrem de chinuitor

0

cadavruUn adolescent de 15 ani, din Cluj-Napoca, a decis să se sinucidă. Tânărul a înghițit o cantitate impresionantă de pastile (medicamente), iar medicii nu au mai putut să-l salveze. Din nefericire, acesta a decedat după mai multe ore de chin. Părinții adolescentului aruncă cu acuzații în medici.

Din primele informaţii, pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa tânărul a băut sâmbăta trecută nu mai puţin de 60 de pastile. Făcându-i-se rău, adolescentul a fost transportat de urgenţă la spital, însă pentru că medicii nu reuşeau să-i stabilească diagnosticul a fost purtat pe la mai multe clinici, fiind plimbat de la Urgenţe, pe la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi pe la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii, potrivit ziuadecj.realitatea.net.

Din nefericire, în ciuda eforturilor întreprinse de medici, adolescentul a decedat luni dimineaţa. Mai apoi trupul neînsufleţit al băiatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei, ocazie cu care s-a descoperit prezenţa unor medicamente în sistem.

Părinţii acestuia susţin că tânărul a refuzat să colaboreze cu medicii, singura persoană cu care acesta a păstrat legătura pe durata spitalizării fiind un prieten dintr-o clasă paralelă, numit Toni, care era la curent cu ce se întâmplă, însă care a neglijat să alerteze autorităţile.

Îndureraţi de faptul că medicii nu și-au dat seama ce are copilul lor şi l-au lăsat să moară, părinții sunt hotărâţi să „nu lase lucrurile aşa”.

În acelaşi timp, mama adolescentului e hotărâtă ca la înmormântarea fiului ei să îl repereze pe Toni şi să-l ia la întrebări cu privire la lipsa sa de acţiune în toată această situaţie.

Familia tânărului nu-şi explică nicicum gestul fiului lor. Înmărmuriţi de durere, ei se gândesc că poate de vină e vârsta adolescenţei.

Tânărul decedat absolvise 8 clase la Şcoala Horea şi urma să facă liceul la Grupul Şcolar Alexandru Borza. Părinţii susţin că vor da mai multe detalii depsre fiul lor la înmormântarea acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a precizat că „în data de 24.08.2015 poliţia a fost sesizată de către Spitalul Clinic de Primire Urgenţe Copii cu privire la faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, la ora 08:30, a decedat un băiat în vârstă de 15 ani din Cluj-Napoca”.

Cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care a survenit decesul minorului.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata