Take a fresh look at your lifestyle.

ȘOCANT! Un clujean s-a SINUCIS în fața părinților și a iubitei

0

Sinucidere în cartierul clujean Gheorgheni. Un bărbat de 39 de ani și-a luat viața sub ochii părinților și ai iubitei. Bărbatul s-a aruncat de la etajul 9, după o ceartă izbucnită pe fondul geloziei.

Incidentul a avut loc pe strada Bizușa. Bărbatul s-ar fi certat cu iubita sa, în vârstă de 39 de ani. Clujeanca ar fi fost lovită de bărbat cu o sticlă în cap și ulterior ar fi fost strânsă de gât. De vină pentru izbucnirea scandalului ar fi fost gelozia bărbatului.

În speranța că lucrurile se vor calma, femeia i-a chemat la apartament pe părinții bărbatului. Cum scandalul a continuat, clujeanul a amenințat că se aruncă de la etajul 9 și a intenționat să facă asta.

Părinții l-au împiedicat pe bărbat, în primă fază, să facă gestul fatal, dar acesta i-a îmbrâncit și s-a aruncat pe geam. În urma impactului cu solul, clujeanul a suferit leziuni incompatibile cu viața. Medicii sosiți la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră, dar totul a fost în zadar.

Femeia agresată a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, iar cadavrul iubitului ei a fost depus la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca.

Cei doi iubiți erau cunoscuți ca fiind oameni liniștiți.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata