Take a fresh look at your lifestyle.

Șofer oprit cu FOCURI DE ARMĂ într-o localitate clujeană

0

Sâmbătă seara, în jurul orei 18:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat semnal de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe DJ107M, în interiorul localității Iara. Întrucât acesta și-a continuat deplasarea, echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, până pe un tronson de drum din extravilanul localității.

Ulterior, bărbatul din Iara a oprit și abandonat autoturismul încercând să fugă. Polițiștii aflați în urma sa l-au somat în mai multe rânduri, însă datorită neconformării persoanei au fost efectuate două focuri de armă în plan vertical.

Astfel, polițiștii au reușit prinderea și imobilizarea clujeanului.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat”, precizează Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata