Take a fresh look at your lifestyle.

Șoferi beți, accidente teribile în weekend pe șoselele Clujului

0

accident-grav (3)Șapte oameni răniți, acesta este rezultatul conducerii sub influența alcoolului. În weekend-ul care tocmai s-a sfârșit au avut loc mai multe accidente rutiere provocate de șoferi beți. Un exemplu v-am prezentat ieri, cu imagini, de pe strada Frunzișului. Poate fi văzut dacă dați click AICI. Nu a fost singurul caz, alte trei accidente provocate de șoferi beți au avut loc la Cluj.

Duminică seara, pe raza localității Şardu, comuna Sânpaul, s-a produs un accident rutier grav.

Conform primelor verificări, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Şardu, în timp ce conducea autoturismul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil din zonă.

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că bărbatul se afla sub influența alcoolului.

Șoferul avea o alcoolemie de peste 0,60 mg/alcool pur în aerul expirat. De regulă, această valoare a alcoolemiei din aerul expirat este dublă în sânge.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unei tinere, de 20 de ani, din Fizeșu Gherlii, pasageră în autoturism și rănirea ușoară a conducătorului auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor excate în care s-a produs coliziunea și luarea măsurilor legale.

Sâmbătă, pe raza comunei Cămărașu, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat, de 42 de ani, din comuna Cămărașu, sat Sâmboleni, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 16, pe raza comunei Cămărașu, în afara localităţii, dinspre Reghin înspre Cluj-Napoca, într-o succesiune de curbe ar fi pătruns brusc pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul condus regulamentar de către o tânără, de 20 de ani, din Sâmboleni.

Conducătorul auto emanda halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat la fața locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-i recoltate probe biologice la unitatea medicală.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto. Totodată, conducătoarea auto, precum și doi pasageri în autoturismul condus de aceasta, au fost răniți ușor.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 14.500 de lei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 04:00, pe strada Traian Vuia, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane.

Un bărbat, de 34 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Vuia, înspre comuna Apahida, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând astfel în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. Ulterior, a părăsit partea carosabilă și a căzut de la o diferență de nivel de circa 3 metri în curtea unui imobil.

Șoferul avea o alcoolemie de peste 0,60 mg/alcool pur în aerul expirat. De regulă, această valoare a alcoolemiei din aerul expirat este dublă în sânge.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto, care se afla sub influența alcoolului.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 35.000 de lei.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata