Take a fresh look at your lifestyle.

Şoferiţă de ispravă: A comis-o la volan şi a crezut că scapă dacă mituieşte omul legii

0

soferitaMarți 16 septembrie, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Satu Mare, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au surprins-o în flagrant pe U.E., de 48 de ani, din Satu Mare, în timp oferea unui agent de poliție rutieră suma de 200 euro, cu titlu de mita, pentru a nu-i reține permisului de conducere în vederea suspendării pentru săvârșirea unei abateri la regimul circulației.

În fapt, la data de 16.09.2014 s-a înregistrat la S.J.A. Satu Mare denunțul agentului de poliție O.G.N. din cadrul I.P.J. Satu Mare, din care rezultă faptul că U.E. i-a oferit suma de 100 euro pentru a nu-i ridica permisul de conducere în vederea suspendării. Aceasta a fost identificată la data de 6 septembrie, după ce a avariat un autoturism al unui cetățean din Satu Mare în parcarea blocului unde acesta locuia. La momentul respectiv, femeia a părăsit locul faptei și nu a informat în termen de 24 de ore organele de poliție despre incidentul produs.

În urma denunțului formulat de polițist, conducătoarea auto a fost prinsă imediat după ce a remis agentului de poliție suma de 200 euro.

În cauză, procurorul competent  a început urmărirea penală şi a pus în mișcare acțiunea penală împotriva acesteia pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, faptă prevăzută și pedepsită de art. 290 C.P. Totodată, a dispus ca măsură preventivă controlul judiciar, cercetările continuând cu suspecta în stare de libertate.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata