Take a fresh look at your lifestyle.

Spionii de la SRI vor avea ore cu elevii din leceele românești. Vezi ce îi vor învăța agenții sub acoperire pe adolescenți!

0

sri-in-scoliÎncepând cu jumătatea lunii noiembrie 2014, ofiţeri SRI din Bucureşti şi din ţară vor relua organizarea sesiunilor de informare SRI în 50 de minute, în cele mai bune colegii naţionale şi licee din România, potrivit unui comunicat al instituției.

În întâlnirile interactive, care vor dura aproximativ 50 de minute, tinerii vor putea afla informaţii inedite despre Serviciul Român de Informaţii, despre riscurile specifice actualului mediu de securitate şi vor primi recomandări privind maniera adecvată de reacţie în anumite situaţii de risc.

Liceenii vor putea afla detalii despre ceea ce înseamnă să fii ofiţer de informaţii, îşi vor putea contura mult mai bine percepţia asupra realităţii acestei profesii, diferită uneori de imaginea pe care i-o construiesc literatura şi cinematografia, şi vor putea verifica online dacă au calităţile personale cerute de o astfel de meserie. Prezenţa ofiţerilor SRI printre tinerii liceeni are şi menirea de a trece în revistă modalităţile în care tinerii cu rezultate bune la învăţătură, caracter puternic şi valori solide pot deveni ofiţeri ai Serviciului Român de Informaţii. Prezentarea se va încheia cu o sesiune amplă de întrebări şi răspunsuri.

Seria de întâlniri SRI în 50 de minute a debutat în anul 2013 şi se adresează în special liceenilor aflaţi în clasele a XI-a şi a XII-a. În egală măsură, la prezentări sunt binevenite şi cadre didactice, precum şi formatorii şi consilierii de carieră care sunt interesaţi de subiectele legate de cultura de securitate şi de particularităţile organizaţionale ale SRI.

Crezi că urmăresc recrutarea de noi angajați ai S.R.I. prin  acțiunea lor?

Puteți să va exprimați acordul sau dezacordul prezenței spionilor în școli, folosind formularul de mai jos.

Dacă ti-a plăcut articolul, mai jos găsești  opțiunea de share pe Facebook  și așa poți arăta lumii ce ai citit.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata