Take a fresh look at your lifestyle.

Sportiv în comă după un scandal cu un polițist

0

spitalUn sportiv din Oradea este în comă, după o altercație cu un polițist. Sportivul arădean Alex Băltean, membru al echipei de polo AMEFA din Arad, este internat în comă la un spital din Timişoara. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona teraselor din centrul Aradului. Alex Băltean are 23 de ani şi este şi profesor de înot la un club de wellness.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au audiat, sâmbătă, mai multe persoane care ar fi putut da detalii despre o altercaţie care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un local din centrul municipiului Arad, dar şi în afara acestuia, şi în urma căreia sportivul Alex Băltean a fost rănit grav la cap şi este în comă, poit România Tv.

Conform aradon.ro, sportivul Alex Băltean a avut o altercaţie cu un poliţist de la Poliţia Rutieră Arad. Imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din zonă îl arată pe polițist cum îl lovește pe tânărul sportiv: o dată îl lovește în interiorul unui local din centru, iar a doua lovitură o primește în afara lui, lângă terasele pline de oameni. În urma celei de-a doua lovituri tânărul cade pe asfalt și acolo rămâne până la sosirea cadrelor medicale de pe ambulanță.

Sportivul a suferit o fractură craniană şi este în comă, internat la spitalul Spitalul Județean din Timișoara.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata