Take a fresh look at your lifestyle.

Starea victimelor accidentului de pe A3, dintre Gilău și Turda

0

În urma accidentului produs în data de 4 februarie 2019, pe autostrada A3, între Gilău și Turda, cinci victime au fost duse la Unitatea de Primire a Urgențelor. Spitalul Județean de Urgență Cluj-Napoca a oferit detalii despre starea pacienților, la solicitarea jurnaliștilor.

Medicii spun că victimele accidentului sunt bărbați. În cazul unora este necesară intervenția chirurgicală.

“Starea generală a pacienților:

Pacient #1: politraumatism, traumatism cranio-cerebral, cu corp străin implantat. Pacientul se află, la momentul prezentei informări, în sala de operație.

Pacient #2: traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial sever cu epistaxis, traumatism toraco-abdominal, fractură humerus. Pacientul a fost internat în Secția Clinică ATI I.

Pacient #3: luxație humerus, cu plagă complexă de axilă. Urmează să se intervină chirurgical.  

Pacient #4: traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, plăgi complexe. Pacientul se află în Secția Clinică Chirurgie Generală I.

Pacient #5: traumatism cranio-cerebral, escoriații membre. Pacientul se află sub observație.  Vă vom ține la curent cu starea celor cinci bărbați”, se arată în informarea Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Reamintim, un TIR a lovit în spate un microbuz pe sensul de mers Gilău – Turda al Autostrăzii Transilvania. În microbuz se aflau opt persoane, dintre care cinci au fost rănite.  

Citește și …

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata