Take a fresh look at your lifestyle.

Start în Liga 1. CFR a deschis noul campionat cu o remiză

0

Campioana României și recent câștigătoare a Supercupei, CFR Cluj a inaugurat noul sezon intern în fotbal cu o remiză, scor 1-1, cu FC Botoșani. Rezultatul este identic cu cel din debutul stagiunii precedente când meciul dintre cele două echipe s-a terminat cu același scor, doar că partida a avut loc la Botoșani.

Meciul a fost precedat de o scurtă ceremonie în care căpitanul Mario Camora a prezentat puținilor spectatori prezenți pe stadionul Dr Constatin Rădulescu trofeul de campioană, respectiv Supercupa României. Fără nicio modificare în primul 11 față de campionatul trecut, CFR a dominat jocul și și-a creat numeroase ocazii de a înscrie însă, cu o singură excepție, s-au lovit de inspirația portarului Eduard Pap a cărui intervenții au salvat echipa oaspete de la o înfrângere la scor.

Țucudean (min. 4) și Manea (min. 17.) au avut cele mai mari ocazii de a marca, dar scorul a fost deschis de fundașul golgheter Viniius, în minutul 26. Până la pauză și Omrani a avut o ocazie importantă. Mingea trecuse de Pap, dar și pe lângă poartă. Replica moldovenilor a venit imediat după pauză. Mihai Roman a cadrat o minge pe poarta lui Arlauskis. Acesta a respins slab în față și Fulop a restabilit egalitatea (min. 48).

CFR-iștii au solicitat și o lovitura de la 11 metr (min. 68), însă centralul întâlnirii nu a fost impresionat de căderea lui Hoban în careu. Omrani și Țucudean au mai irosit dăuo ocazii, iar pe contraatac FC Botoșani putea să dea lovitura. Golofca a pasat excelent pe Fulop, atacantul a pătruns în viteză și a șutat de puțin pe lângă poarta lui Arlauskis.

La CFR au debutat în partida cu FC Botoșani și doi dintre jucătorii transferați în această vară, croatul Males și italianul De Luca, niciunul nereușind să impresioneze. Următorul meci al CFR-ului este programat, marți, pe teren propriu, în compania suedezilor de la Malmo, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

sursa foto: btonline.ro

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata