Take a fresh look at your lifestyle.

STATISTICĂ pe 6 luni – Câte amenzi a dat Poliția Locală curvelor Clujului. Cât ar fi trebuit să încaseze municipalitatea din sancțiuni

1

prostituate-calea-turziiCurvele Clujului nu au o viață deloc ușoară, am putea spune dacă ne-am uita pe statistici și am constata că sunt „bombardate” cu amenzi. Agenții de la Poliția Locală s-au pus pe treabă și în primele 6 luni ale acestui an au întocmit sute de amenzi prostituatelor. Degeaba au consumat pixul și hârtia că femeile de moravuri ușoare nu plătesc sancțiunile către municipalitate.

În perioada 01.01.2015-30.06.2015 s-au încheiat un număr de 150 de procese verbale de constatare a contravenţiei pentru prostituţie, în valoare de 72.750 lei. Doar că femeile de moravuri ușoare nu plătesc amenzile municipalității.

În cazul în care constataţi că sunt persoane care conturbă ordinea şi liniştea publică, puteţi să apelaţi numărul unic 112 sau numărul de telefon al Dispeceratului Poliţiei Locale 0264-598784 în vederea deplasării în regim de urgenţă a unui echipaj.

Menționăm că la amenzile date de agenții de la Poliția Locală se mai adaugă alte câteva sute întocmite de polițiștii din cadrul secțiilor.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. GRIGORE spune

    Curvele macar fac ceva pentru cistigul zilnic ,nu-i legal ceea ce fac dar de ce nu vor autoritatile sa legalizeze prostitutia . Daca s-ar legaliza ,bineinteles cu respectarea tuturor normelor de igiena ,ar incasa si statul niste taxe si impozite iar riscul contactarii unor boli destul de grave ar fii mult mai mic . Daca se vrea recuperarea datoriilor rezultate dim amenzi propun sa se recupereze banii furati de catre politicieni intii ca astia-s arestati ,dar averea dobindita ilicit nu este confiscata ,si dupa aiarecuperati tot ce vreti voi

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata