Take a fresh look at your lifestyle.

Strada Potaissa se transformă în piața de flori a Clujului

0

Strada Potaissa redevine Piața de flori altfel a orașului între 15 și 17 iunie 2018. Producători locali de plante aromatice și ornamentale, floriști și designeri florari cu experiență sau mici florării chic vin la cea de-a doua ediție a pieței de flori altfel organizată pe Strada Potaissa, cunoscută în special pentru vechiul zid de apărare al cetății medievale a Clujului.

Acesta va fi din nou iluminat arhitectural, tocmai pentru a fi scos în evidență. Elementele de impact de la prima ediție, precum fântâna arteziană temporară sau instalațiile artistice, revin în prim plan dar, de această dată, sunt îmbogățite de mai mult conținut dedicat iubitorilor de amenajări exterioare și creșterea plantelor și florilor. În fiecare seară artiști locali vor susține concerte live în fața publicului. Totodată, va fi din nou amenajată o zonă de relaxare și de recreere.

În premieră, în ziua de sâmbătă, 16 iunie, de la ora 10 la ora 12, va fi organizat primul schimb de flori și plante ornamentale în oraș. Cei care vor să schimbe din plantele pe care le au acasă cu alte plante le pot aduce și schimba între ei pe Strada Potaissa. Organizatorii militează astfel, pentru reactivarea spațiilor urbane din Municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul de pe Strada Potaissa se întâmplă de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00. Accesul publicului este liber.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata