Take a fresh look at your lifestyle.

Strategia Fibonacci aplicată la pariurile zilnice

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Când te-ai decis să pariezi şi ai în minte pariurile zilnice este bine să te „înarmezi” cu strategii cât mai eficiente ca să îţi maximizezi şansele de câştig. Una dintre aceste strategii ar putea fi strategia Fibonacci.

Ai auzit probabil la matematică de şirul lui Fibonacci şi de cel care l-a popularizat, Leonardo din Pisa sau Leonardo Fibonacci (nu el a fost creatorul şirului). Nu dezbatem aici ce e cu acest şir în matematică pentru că nu ne interesează asta. Strategia Fibonacci seamănă întructva cu strategia marginală, creştem practic o miză, însă nu dublând-o. Respectăm o regulă destul de strictă şi pariem în funcţie de şirul lui Fibonacci: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 etc. Adunăm ultimele două numere şi avem tot şirul lui Fibonacci până la infinit.

Cum se foloseşte strategia Fibonacci în domeniul pariurilor?

În practică, strategia Fibonacci e destul de simplă. Ai 10 RON şi începi să pariezi în paşi. Primul pas ai cota 3 şi 10 RON, pariul pierdut va avea -10 RON, la pasul doi cu aceeaşi cotă şi aceiaşi 10 RON ai pariul pierdut -20 ron, la pasul trei ai 20 ROn şi -40 RON, la pasul patru ai 30 RON şi -70 RON pariul pierdut. Deja la pasul cinci ai 50 ROn şi cota 3 şi pariu câştigat cu 150 RON. Se scade ultima miza şi pariurile anterioare şi rămâne profitul net clar de 30 RON.

Deci după ce pierzi un pariu creşti miza cu următorul număr din şir, după fiecare câştig revii la pasul anterior.

Aşadar cota trebuie să fie minim 3 ca să poţi aplica strategia Fibonacci cu succes de fiecare dată. Nu te arunca la cote mari, cota 5 e suficientă, ai cinci bilete şi unul câştigător sigur şi profitul final e bun. Când miza e de 100RON profitul final e triplu şi ai nevoie de doar cinci zile de pariere zilnică. La 30 de zile ai 1800 RON câştigaţi din pariuri zilnice.

La pariuri stradale e de evitat strategia Fibonacci, se pierde 5% din miza pe fiecare bilet. Cu sume prea mici vei pierde timp cu drumurile la casa de pariuri. Nu contează pe ce pariuri, sporturi foloseşti strategia, schema amintită, contează doar să ai cota minimă pe bilet sau pariuri de 3-5. Astfel, recomandat este să alegi o agenție online, precum Winbet, cu o ofertă vastă de pariuri și pareri despre Winbet dintre cele mai bune.

Sporturi unde poţi încerca pariuri care au în spate strategia Fibonacci

Vrei totuşi o idee de sport şi pariuri unde ar merge strategia excelent? Încearcă tenisul. Pariază pe break-uri când ai meci de fete, asta pentru că vei avea multe astfel de momente într-un meci de tenis la feminin. Şi mai bine poţi încerca la minutul următorului gol. Ai nevoie de un gol în 60 de minute, ceea ce se va produce de foarte multe ori şi ai câştigat.

Foarte bine poţi testa strategia sau schema la rezultate de egalitate în fotbal, când ai echipe care tot fac egaluri în partidele disputate.

Strategia Fibonacci în pariuri sportive îţi garantează profit pe termen lung dacă o aplici corect şi eşti foarte atent la cote şi la bilete, la pariurile zilnice. Atenţie însă să nu ajungi la un nivel al mizei foarte mare-nu încerca, de exemplu să aplici la egaluri şi să ai două sau trei echipe în paralel.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata