Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Studentă dispărută din Cluj-Napoca. Tânăra către mamă, la ultimul telefon: „…îmi pare rău că te dezamăgesc”

0

UPDATE – 1: Tânăra de 19 ani a fost găsită, miercuri seara, la Mănăstirea Lupșa, din comuna Lupșa – județul Alba. Aceasta se afla în siguranță. O localnică a văzut anunțul dispariției și l-a anunțat pe preotul din mănăstire. Studenta a fost dusă la audieri apoi, fiind majoră, va alege dacă rămâne în mănăstire sau se întoarce acasă.

ȘTIREA INIȚIALĂ, mai jos!

O studentă de 19 ani, din Câmpia Turzii, a dispărut astăzi din Cluj-Napoca. Tânăra a vorbit dimineață cu mama ei și i-a spus că nu îi place facultatea pe care o urmează. În aceeași discuție telefonică, studenta i-ar fi relatat mamei sale că nu s-a adaptat la viața din Cluj-Napoca. Apelul dintre cele două s-a închis, dar nu înainte ca tânăra să-i spună mamei „…îmi pare rău că te dezamăgesc”.

Cei care o cunosc pe tânără susțin că aceasta nu își mai dorea să trăiască în oraș. Studenta ar fi simțit chemarea către călugărie, iar mama ei insista să-și finalizeze studiile și să-și întemeieze o familie. După discuția telefonică, fiica și-a închis telefonul și nu mai poate fi contactată. Părinții au cerut sprijinul polițiștilor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, „Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 16 octombrie a.c., tânăra PLOAȚĂ NICOLETA ELENA, în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, locuind efectiv în municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la reședință, iar de atunci nu este de găsit.
Semnalmentele persoanei dispărute:
SEMNALMENTE – înălţime aproximativ 165 cm, circa 65 de kg, ochi albaștri, poartă ochelari de vedere, păr până pe umeri, blond, prins în coadă.Nu se cunoaște cum era îmbrăcată persoana la data dispariției, însă de obicei purta îmbrăcăminte tip sport sau blugi”
, se arată în informarea polițiștilor.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata