Take a fresh look at your lifestyle.

Studentă găsită spânzurată într-un apartament de pe Calea Moților

0

studenta-spanzurataO studentă la UMF, Margoux Baudin,  originară din Paris, a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia în Cluj-Napoca cu chirie. Macabra descoperire a fost făcută de o prietenă a studentei, care avea o cheie de la locuință. Când a intrat în apartament, studenta de 24 de ore atârna în laț fără viață.

Marți seara a avut loc descoperirea din apartamentul de pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Tânăra care a găsit-o pe studenta spânzurată a suferit un șoc și a ieșit afară urlând. Oamenii care au auzit strigătele tinerei au dat alarma la 112, iar un echipaj SMURD, polițiști și pompierii au ajuns imediat la locația indicată.

Margoux Baudin era în anul 5 la Medicină Generală și părea să fie depresivă în ultimele zile. Ultima persoană cu care a luat legătura, un coleg, a fost cu 12 ore înainte de a-și lua viața. Tânăra se pare că ar fi luat mai multe pastile înainte de a se spânzura.

Cadavrul studentei de 24 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj. Legiștii urmează să efectueze necropsia și ulterior familia din Franța poate lua trupul neînsuflețit al tinerei pentru transport în țara natală.

Potrivit informațiilor din anchetă, tânăra s-a spânzurat de o țeavă de gaz și a folosit un prelungitor de curent. Studenta a lăsat și un bilet de adio prin care și-a justificat fapta.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata