Take a fresh look at your lifestyle.

Supercupa României dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-ar putea disputa cu mai mulți spectatori

0

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a menţionat că Supercupa României dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-ar putea disputa cu spectatori la 50% din capacitatea Arenei Naţionale.

„Supercupa României este primul meci al sezonului care îşi propune să marcheze deschiderea unei stări stări de normalitate. Meciul se va juca la Bucureşti pe 10 iulie începând cu ora 20:00, probabil cu spectatori, la 50% din capacitatea Arenei Naţionale. Ne dorim ca aceste două echipe de club, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, să beneficieze de tot procesul de modernizare prin care a trecut Arena Naţională în ultimul timp”, a spus el.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat perioadele de transfer pentru vară şi iarnă aferente sezonului 2022-2023: 14 iunie – 5 septembrie 2022 şi 17 ianuarie 2023 – 13 februarie 2023.

De asemenea, FRF a abrogat, duminică, principiului avantajului golului marcat în deplasare la meciurile eliminatorii disputate în dublă manşă din Cupa României sau în partidele de baraj.

Tot duminică s-a dispus creşterea sancţiunilor aplicabile cluburilor şi persoanelor (oficialilor) care nu respectă condiţiile de calificare pentru staff-ul tehnic. De asemenea, se va menţiona expres care persoane au obligaţia de a formula sesizarea Comisiei de Disciplină şi Etică cu privire la aceste abateri, urmând ca textul exact al normei să fie aprobat prin decizie a Comitetului de Urgenţă.

Ca urmare a existenţei posibilităţii de vaccinare în mod gratuit, Comitetul Executiv a aprobat ca arbitrii şi delegaţii de joc să îşi suporte din fonduri proprii contravaloarea testelor COVID-19 pentru desfăşurarea activităţii, FRF urmând a nu mai suporta costurile respective.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata