Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – VIDEO – Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că și-a ÎNJUNGHIAT fiul în inimă, găsit de polițiști

0

Takacs Gyorgy, suspectat că și-ar fi ucis copilul, pe Takacs Gyorgy, în vârstă de 8 ani, a fost găsit de către polițiști marți seara. Bărbatul era în localitatea Filea de Jos, încerca să fugă de anchetatori. Marți după-masă, oamenii legii au angrenat în căutări mai mulți cai și drone plus un elicopter. Bărbatul are domiciliul în Florești. Imagini video din locul în care bărbatul a fost prins, mai jos.

Citește și … Decizie definitivă în cazul tatălui criminal

Bărbatul a încercat să-și taie venele în momentul în care a fost capturat de polițiști. Acesta va fi dus la Unitatea de Primiri Urgențe pentru consult, apoi la audieri.

Citește și … AUDIO – Annamaria Takacs, mama copilului înjunghiat în inimă de propriul tată, primele declarații: Mi-aș fi dorit să-l găsesc și pe el mort… Undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăiește

UPDATE- 1

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca, unde va rămâne internat peste noapte. Acesta, potrivit medicilor, prezenta mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul brațelor, toracelui și abdomenului.

Citește și … FOTO – Cadavru plimbat cu mașina. Când a fost înjunghiat Takacs Gyorgy și ce se întâmplă cu tatăl criminal. Rezultatul necropsiei i-a șocat pe anchetatori

Imagini și declarații ale martorilor din locul în care Takacs Gyorgy a fost prins, în materialul video de mai jos.

Potrivit unor surse, bărbatul acuzat că și-a omorât propriul fiu ar fi declarat că a încercat să se sinucidă, dar nu a avut suficient curaj. La vederea polițiștilor, acesta nu a opus rezistență.

Citește și … EXCLUSIV – Ce comportament are Takacs Gyorgy, tatăl criminal, în arest

Citește și … VIDEO – Copilul dat dispărut acum trei zile, găsit ÎNJUNGHIAT

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata