Take a fresh look at your lifestyle.

Tâlhărie în Dâmbul Rotund. Autorul a ajuns în arest. S-a folosit de un cuțit

0

La data de 9 decembrie, în urma activităţilor informativ – operative şi de cercetare efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat un bărbat, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 2 decembrie, în jurul orei 20:05, o persoană mascată ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar de pe raza cartierului clujean Dâmbul Rotund, strada Banul Udrea, şi profitând de faptul că angajata societăţii se afla în partea din spate a  încăperii, a sustras suma de 2.250 de lei din casa de marcat.

Sesizând prezenţa acestuia în magazin, angajata, o femeie în vârstă de 33 de ani, a strigat după ajutor. Pentru a-şi asigura scăparea, bărbatul ar fi ameninţat-o pe aceasta cu un obiect tăietor, ulterior părăsind magazinul.

În urma activităţilor specifice de cercetare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, persoana mascată a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Ghelari, judeţul Hunedoara.

Astfel, la data de 9 decembrie, poliţiştii clujeni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba,  au depistat bărbatul, fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de acesta.

La data de 10 decembrie, bărbatul a fost prezentat  magistraţilor din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata