Take a fresh look at your lifestyle.

Tâlhărie în zona Gării! O femeie a fost lovită cu pumnul în față și i-a fost luat telefonul

0

poseta-furt-talhariePoliţiştii clujeni au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit că ar fi agresat o femeie şi i-ar fi sustras telefonul mobil.

La data de data 5 aprilie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de tâlhărie calificată.

În fapt, persoana în cauză, ar fi aplicat victimei o lovitură cu pumnul în zona feţei, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din zona gării. Ulterior agresiunii, persoana vătămată, o femeie, de 27 de ani, şi-ar fi scăpat pe trotuar telefonul mobil la care vorbea, iar cel bănuit de comiterea faptei şi l-ar fi însuşit,  continuându-şi deplasarea.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, s-a reuşit identificarea persoanei care ar fi săvârşit fapta şi recuperarea bunului sustras.

Poliţiştii continuă activităţile în cauză, pentru documentarea exactă a împrejurărilor în care s-a comis fapta, sub coordonarea unităţii de parceht competente.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata