Take a fresh look at your lifestyle.

Tâlhărie la jocurile de noroc! Un tânăr a rămas fără banii pe care vroia să îi bage în aparate

0

jocuri-de-norocUn tânăr, de 21 de ani, din Turda, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti. Instanţa a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un  tânăr de 21 de ani, din Turda, a sesizat Poliţia municipiului Turda, prin S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

Acesta a relatat organelor de poliţie faptul că, în jurul orei 01:00, în timp ce se afla într-un local public din Turda, ar fi fost agresat de către o persoană, care i-ar fi sustras şi o sumă de bani.

În fapt, aflându-se în sala de jocuri mecanice a localului public, tânărul ar fi fost deposedat de către un alt tânăr, prin violenţă, de 520 de lei. Totodată, acestuia i-ar fi fost distrus şi telefonul mobil.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l depisteze pe cel bănuit de comiterea faptei într-un alt local public din Turda, stabilindu-se că este un tânăr de 21 de ani, din Turda. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 10%.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,tâlhărie calificată” şi ,,distrugere”, fapte prevăzute de Codul penal. Totodată, pe numele acestuia, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Turda, a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata