Take a fresh look at your lifestyle.

Tânăr din Câmpenești reținut după ce și-a bătut mama și sora

1

Duminică seara, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea Câmpenești, comuna Apahida, are loc un scandal în familie.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat două femei care primeau îngrijiri medicale într-o autospecială de ambulanță, acestea prezentând urme de violență. Ulterior, cele două femei au fost transportate la spital.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, la data menționată, în jurul orei 20:30, cele două femei, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, din localitatea Câmpenești, ar fi fost agresate de fiul, respectiv fratele, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale preexistente.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză, un tânăr de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, la data de 30 septembrie, acesta a fost prezentat magistraților, fiind arestat preventiv pentru 20 de zile.

foto: arhivă

Citește și
1 Comentariu
  1. Muncitorul spune

    Din păcate, se pare că aceste cazuri din ce în ce mai frecvente în toată țara. Parcă nu mai au frică de nimic iar închisoare nu îi sperie prea tare. E rău ca părinte să te chinui să crești un copil și apoi să îți facă una ca asta.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata