Take a fresh look at your lifestyle.

Tânăr găsit spânzurat pe strada Edgar Quinet. Era cu cortul și cu câinii

2

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Târgu Mureș, a fost găsit fără viață pe strada Edgar Quinet din Cluj-Napoca, la marginea pădurii. Bărbatul campase cu cortul de câteva zile. Lângă cortul mureșeanului erau și doi câini.

Descoperirea macabră a fost făcută joi dimineața de către un clujean care ieșise la plimbare. La văzul cadavrului atârnat, acesta a dat alarma la 112.

La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical. A fost constatat decesul tânărului, iar anchetatorii au efectuat cercetarea specifică în astfel de cazuri.

Potrivit martorilor, tânărul campase cu cortul în zonă, de câteva zile, și era însoțit de doi câini. Se pare că nimeni nu a interacționat cu acesta.

Primele concluzii arată că ar fi vorba despre o sinucidere. Polițiștii urmează să afle de ce și-a luat tânărul viața. La acest moment nu există alte suspiciuni în legătură cu decesul. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca.

Citește și
2 Comentarii
  1. Adrian spune

    Sper ca nu e băiatul din piata muzeului …puneti o poza cu el sau cu câini lui și dacă avea o șapcă gen Pedro din filmul Toate Pînzele sus…Sâmbătă la oser am vorbit cu el…omg

  2. Simona spune

    Sunt mama băiatului și vă rog să-mi spuneți ce ați vorbit cu el.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata