Take a fresh look at your lifestyle.

Tânăr în stare critică, după o cădere de la înălțime. Sunt suspiciuni de tentativă de omor

0

Un tânăr de 19 ani, din Turda, se zbate între viață și moarte. El s-a prăbușit în gol de la etajul al doilea al imobilului în care locuiește cu familia. Echipajul medical a aplicat manevre de resuscitare, apoi tânărul a fost dus la UPU Cluj-Napoca. Cazul ridică multe semne de întrebare, inclusiv pentru anchetatori.

Joi dimineață, în jurul orei 08:00, polițiștii și ambulanța erau alertate să intervină pe o stradă din Turda, acolo unde corpul unui bărbat zăcea inert la baza unui bloc.

Ajuns la caz, echipajul medical a început manevrele de resuscitare. Anchetatorii au stat de vorbă cu oamenii din bloc și au aflat că între tânărul căzut și fratele său au existat multiple incidente, toate pe fondul consumului de alcool.

Acum, polițiștii verifică două piste. Fie e vorba despre o tentativă de sinucidere, fie tânărul a fost împins de către fratele său, așa cum unii vecini ai celor doi au sugerat. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Cluj susțin că se efectuează verificări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul. Oamenii legii arată că situația este delicată, iar atunci când vor exista noi informații ele vor fi date publicității.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata