Take a fresh look at your lifestyle.

Tânăr înjunghiat pe la spate, în Sânnicoara. Autorul, un minor de 16 ani, a ajuns în arest

0

În urma unor activităţi complexe, poliţiştii au identificat şi depistat un tânăr, de 16 ani, din Sânnicoara, cercetat pentru tentativă la omor. Ulterior depistării, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore de către procuror.

Sâmbătă, în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi, prin apel unic 112, cu privire la faptul că o persoană, care se afla la o manifestare publică de pe raza localităţii Sânnicoara, a fost rănită în urma unui scandal.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un bărbat, de 24 de ani, din Sânnicoara. Acestuia i se acordau îngrijiri de către echipajul medical, ulterior fiind transportat la unitatea spitalicească.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost implicat într-o altercaţie, în urma căreia a fost înjunghiat, cu un corp ascuţit, în zona spatelui şi a antebraţului, de către o persoană a cărei identitate nu a putut fi indicată.

Poliţiştii au descoperit, în apropierea zonei în care a avut loc altercaţia, un briceag, acesta fiind ridicat pentru continuarea cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea celui suspectat de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr, de 16 ani, din Sânnicoara. În vederea depistării acestuia, au fost efectuate activităţi complexe de căutare de către poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, ai Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind angrenaţi în acţiuni şi luptători de acţiuni speciale. Astfel, s-a reuşit localizarea tânărului într-o cultură de lucernă, pe un hotar între localităţile Pata şi Boju, judeţul Cluj.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, stabilindu-se că leziunile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol.
În cursul zilei de azi, tânărul urmează a fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata