Take a fresh look at your lifestyle.

Tânăr reținut pentru furt. Proprietara de 79 de ani l-a surprins când încerca din nou

0

La data de 1 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au depistat un tânăr de 18 de ani, din comuna Jucu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În fapt, în jurul orei 05:30, cel în cauză s-ar fi deplasat la domiciliul unei femei în vârstă de 79 de ani, din comuna Jucu, unde prin escaladarea gardului şi profitând de faptul că uşa de acces în locuinţă nu era asigurată, ar fi pătruns în interiorul imobilului cu intenţia de a sustrage bunuri.

Tânărul a părăsit în grabă imobilul, fără a sustrage vreun bun, întrucât l-a observat proprietara.

După circa 2 ore de la producerea evenimentului, femeia a sesizat autorităţile iar la scurt timp poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla l-au depistat pe tânărul bănuit de săvârşirea faptei.

În urma probatoriului administrat de către poliţişti s-a stabilit faptul că la data de 28 august cel în cauză ar fi pătruns în acelaşi imobil, din care ar fi sustras suma de 800 de lei.

Prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata