Take a fresh look at your lifestyle.

Tânărul care și-a incendiat tatăl, în fața magistraților. Anchetator: „Are șansa în fața judecătorului să recunoască”

0

Un tânăr de 31 de ani, din Dezmir, comuna Apahida, și-a incendiat tatăl în vârstă de 61 de ani. Incidentul a avut loc luni seara, iar victimă colaterală a fost mătușa agresorului. Marți seara, anchetatorii l-au reținut pe individ. Miercuri, acesta ajunge în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul riscă ani grei de închisoare. El se numește Paul Romulus Jucan.

După incident, tânărul a fost luat de polițiști și a fost internat la Psihiatrie. Acesta era prea beat și nu putea fi reținut în acea stare.

Citește și … Paul Jucan a fost arestat preventiv. Cum descriu procurorii seara în care i-a dat foc tatălui său

Marți dimineața au început audierile în dosarul în care el este acuzat de violență în familie în forma tentativei de omor și distrugere. Spre seară, anchetatorii au dispus măsura reținerii față de Paul Romulus Jucan pentru 24 de ore.

„Inculpatul JPR a fost reținut în cursul acestei seri pentru violenta în familie în forma tentativei de omor și distrugere. Maine se va face o propunere de arestare preventiva și va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Cluj”, precizează, marți seara, Mihai Birtoc, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Cazul a fost tratat cu multă precauție, iar anchetatorii nu au oferit prea multe detalii legate de comportamentul lui Jucan. Acesta este cunoscut pentru problemele sale cu alcoolul. El a locuit în Cluj-Napoca, în Mănăștur, dar de câțiva ani s-a mutat cu familia în Dezmir. Înainte, bărbatul a lucrat ca barman.

Paul Romulus Jucan

Întrebat dacă și-a recunoscut faptele la audieri, unul dintre anchetatori nu a dat un răspuns concret, dar a lăsat să se înțeleagă că nu ori că s-a prevalat de dreptul la tăcere.

„Are șansa să recunoască în fața judecătorului faptele comise , a spus anchetatorul.

În Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Paul Romulus Jucan a manifestat un comportament normal. În ciuda dependenței sale de alcool, acesta s-a odihnit și nu a părut să fie agitat și nici afectat de incident ori de acuzațiile pentru care trebuie să răspundă.

MOTIV HALUCINANT PENTRU INCENDIEREA TATĂULUI

Pentru imagini de la locul incidentului click AICI.

Surse din anchetă precizează pentru publicația noastră că motivul pentru care bărbatul și-a incendiat tatăl este absurd. Dar, pe de altă parte, e de înțeles, având în vedere că ambii erau sub influența alcoolului.

Fiul a modificat un corp de mobilier în locuință, fapt ce l-a nemulțumit pe tată. Fiind sub influența alcoolului, cei doi s-au luat la îmbrânceală. Acesta a fost momentul în care tânărul a luat combustibilul, l-a aruncat pe tatăl său și i-a dat foc.

Disperată, sora victimei, adică mătușa agresorului, ar fi intervenit. Ea s-a ales cu arsuri pe membrele superioare și inferioare, dar și arsuri de căi aeriene. Femeia nu a avut nevoie de internare.

Situația bărbatului incendiat este incertă. El a suferit arsuri mai grave. Clujeanul este internat la terapie intensivă.

Citește și … Paul Jucan a fost arestat preventiv. Cum descriu procurorii seara în care i-a dat foc tatălui său

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata